U bent hier

Huisregels

Brengt u uw hond alstublieft aangelijnd bij ons. Katers kunnen we alleen toelaten als ze gecasteerd zijn.

Inentingen

Voor zowel uw hond als uw kat dient u een geldig inentingsbewijs mee te nemen. De inentingen dienen tenminste 14 dagen van tevoren gegeven te zijn en niet langer dan een jaar geleden. Deze regels gelden specifiek ook voor de kennelhoest bij honden en de niesziekte bij katten.

Openingstijden

U kunt uw hond brengen of halen tijdens de openingstijden. Voor de dagopvang kunt u ook gebruikmaken van de breng- en ophaalkennel.

Werkdagen: 10.00-11.00 uur
16.00-18.00 uur
Zaterdag: 8.30-13.00 uur

Breng- en ophaalkennel voor de dagopvang

Voor de dagopvang kunt u ook buiten de openingstijden gebruikmaken van de breng- en ophaalkennel. Op deze manier houden we rust in het dierenpension en heeft u de vrijheid om uw dier te brengen of halen wanneer u dat uitkomt.

Medicijnen

Wij ontvangen eventuele medicijnen graag in de originele verpakking met daarop de naam van uw huisdier en de wijze van toediening. Zou u bij het medicijn een briefje willen doen waarop u de aandoening beschrijft? Dan weten we precies wat er aan de hand is en kunnen we uw huisdier de beste verzorging bieden.

Mand of deken mee?

In de kennel krijgt uw huisdier van ons een mand en een deken. Deze zijn gemakkelijk te wassen en te verschonen. Brengt u graag uw eigen mand of deken mee? Houdt u er dan rekening mee dat deze gewassen moet kunnen worden en dat deze kapot kan gaan; de dieren zitten met andere dieren samen en er wordt dan al snel gestoeid met een mand of deken.

Hond uitlaten

Conform de regels van het Utrechts landschap mag u uw hond in het omringende bos alleen aangelijnd uitlaten.

Dierenarts

Met onze jarenlange ervaring weten wij het snel als er iets met uw huisdier aan de hand is. Wij hebben goede contacten met dierenkliniek Den Dolder. Uw huisdier is dus altijd in goede handen en het spreekt voor zich dat wij u van dit soort bijzonderheden op de hoogte zullen stellen.